Vanecoaching

Vanecoaching hos mig, er samtaler som kommer til at foregå i København eller online, her vil du ved hjælp af spørgsmål, refleksion, øvelser, eksponering, mindfulness, og i nogle tilfælde terapi, få alle de værktøjer og redskaber du har brug for, for at opnå det du ønsker inden for sundhedspsykologi. Du vil blive mødt med en anerkendende og forstående tilgang, da jeg tror på du er ekspert i dit liv, du mangler blot de rigtige værktøjer til at komme i mål.

Coaching samtaler kan hjælpe dig med:

– At opnå madro, kropsro, og sindsro

– At opnå et varigt vægttab en gang for alle eller modsat at turde tage på uden frygt.

– At slippe overspisningerne, trøstespisningerne og generelt følelsesmæssig spisning.

– At slippe alt eller intet tankegangen, når du spiser noget, som du ellers havde lavet regler for, den dårlige samvittighed, og skam over fx “at falde i”, at spise kage, slik, din krop m.m.

-At lærer at navigere i fristelser, andres meninger, og det fedmefremmende samfund, samt at kunne sige nej tak.

– At slippe underspisning, og ortorektiske – tanker. Så du igen kan spise sammen med andre, og ikke være bange for sociale arrangementer. Samt begynde at spise på lyst og fornuft, fremfor forbud og regler.

– At begynde at leve det liv du gerne vil, hvor der ikke er noget umuligt kropsideal du skal leve op til, men hvor du gør det du har lyst til, og det der gør dig glad. Fordi du bestemmer over dit liv.

-At begynde at tale mere neutralt til og om dig selv, istedet for at være så kropskritisk og selvfordømmende.

– At se fiaskoer og livets op og nedture, som ting der hører med livet, og de intet har, at gøre med at du ikke er god nok, eller ikke duer til noget.

– At få et større selvværd og en større selvtillid, så du tror mere på dig selv og tør stå ved den du er.

Kontakt mig hvis du vil høre mere, eller have en uforpligtende snak om, hvad jeg lige præcis kan gøre for dig.

Kontakt