Personlig træning

 

– Er du nybegynder, måske lidt bange for bøfburet med spejlene, håndvægtene og en masse maskiner, men du kunne egentlig godt tænke dig at prøve det? – Så står jeg klar til at hjælpe dig igennem frygten, og gøre dig tryg i træningen.  Så du får et rigtig godt fundament, og en masse viden til at kunne klare dig på egen hånd, hvilke øvelser du kan lave, hvor længe m.m.

– Har du haft trænet/træner, men trænger til ny motivation, teknik hjælp i de store øvelser som fx squat, bænkpres, og  dødløft, at blive stærkere fx kunne tage din første chin ups eller push ups, eller bare at blive presset eller få nye ideer fordi du måske er kørt lidt død i det? – så kan jeg også hjælpe dig.

Jeg har 6 års erfaring som personlig træner, ligesom jeg selv har prøvet en del forskellig træning og teknikker, samt det at blive skadet. Første gang jeg skulle træde ind i et fitnesscenter var jeg også bange for hvad andre tænkte. Jeg var bange for om jeg kom til at svede, blev forpustet, og om jeg i det hele taget kunne finde ud af at bruge maskinerne og stængerne. 

Med det for øje ved jeg, at ingen mennesker er ens, og at vi derved også har forskellig teknik, at vi respondere forskelligt på træning, og at vi har forskellig holdning til, hvad vi kan lide at lave. Derved bliver træningerne med udgangspunkt i hvad du ønsker, kan lide, evt. skader som der bliver taget højde for, og min erfaring + viden.

Inden første træning har vi en samtale på 30 min, hvor vi snakker om dine mål, behov, ønsker m.m. Ligesom der også følger  træningsstrategi + programmer med, som passer præcis til dig.

Kontakt mig og sammen finder vi ud hvad du har brug for, og ønsker

Kontakt