Online kursus

– Fra Madstress til Madro

 • Er du træt af, at al din tankeplads handler om hvad du skal spise, hvor meget du skal spise, og om du har gjort det godt nok eller tager på?
 • Er du træt af, at pendulere mellem overspisning og restriktiv spisning?
 • Er du træt af, at føle du er faldet i og ender med at overspise?
 • Er du træt af, at tælle kcal og føle du har brug for kontrol over din mad?
 • Er du træt af konstant, at være bange for at tage på?

Kan du svare Ja på ovenstående spørgsmål? Så er online kurset helt sikkert for dig!

På online kurset lærer du, at forstå hvorfor du overspiser eller lever restriktivt, og hvordan du kommer ud af den onde spiral med overspisninger.

Du lærer hvad vaner er opbygget af, og hvordan man ændrer dem.

Du lærer og får værktøjer til at håndtere fristelser, cravings, og sociale sammenhænge mere hensigtsmæssigt.

Du lærer og får værktøjer til at håndtere tanker og følelser samt stort kropsfokus på mere hensigtsmæssige måder.

Du lærer og bliver mere bevidst om hvad der er vigtigt for dig, og du lærer at gå i den retning du gerne vil til trods for diætkulturen, tanker og følelser.

Dette online overspisnings kursus får dig igennem 10 moduler, med arbejdsark til alle modulerne, som består af øvelser, refleksionsspørgsmål og værktøjer.

De 10 moduler:

 1. Målsætning og vaneændringer
 2. Stabilt måltidsmønster
 3. Madhistorie og fact/mytepunktering om kost
 4. Madstress og restriktioner
 5. Værdier og engageret handlinger
 6. Tankehåndtering
 7. Følelsesmæssigspisning
 8. Sociale regler og bevidste til -og fravalg
 9. Kropsbillede og kropsro
 10. Ønsket adfærd fremadrettet

Alt dette får du får kun 549 kr.

Bemærk, det er en engangsbetaling, har du først købt adgang til kurset kan du altid logge ind, det betyder også at du får adgang til ekstra bonus materiale der bliver lagt op.

Online overspisning kursus

Det siger andre:

Online kurset fra madstress til madro, har givet mig helt nye indsigter i mit spisemønster, og forståelse for hvorfor jeg overspiser eller laver restriktioner for mig selv. Oven i det har det gjort at mad fylder lidt mindre, og at jeg er begyndt at værdsætte tiden med mine børn mere.” Mia

Online kurset fra madstress til madro, har været en kæmpe øjenåbner for mig, til at forstå mine overspisninger, og generelt give mig en forståelse for at jeg skal behandle mig selv bedre, samt at der er andet i livet end mad og træning. Jeg har gjort mig mange hårde erkendelser undervejs, og har skulle lærer at mærke mine følelser igen, men det har været det hele værd. Steffenie er så god til at gribe en, og få en til at føle at man ikke er alene. Jeg kan anbefale kurset til alle som ønsker et liv væk fra madfængslet, og som ønsker at kunne handle anderledes på følelser end med mad” Charlotte

Online kurset fra madstress til madro, har været det ultimative bedste jeg har gjort for mig selv i 2023. Jeg troede egentlig, at jeg vidste alt om mad og hvorfor jeg trøstespiser. Men Steffenie har givet så mange gode og brugbare værktøjer og refleksioner, som jeg igen og igen kan vende tilbage til. Udover det passer kurset perfekt til en travl hverdag, fordi jeg har kunne høre videoerne og udfylde refleksionsøvelserne, når jeg havde tid, ligesom jeg har kunne gå fra og til.” Nina