Online coaching

Online coaching er for dig der ønsker hjælp til at opnå et varigt vægttab, eller komme tættere på mad, krop og -sindsro ved hjælp af vanecoaching, men som ikke behøver have de lange og dybdegående snakke, og er klar på at arbejde med dig selv mere online dvs. over skrift med mig. 

Det betyder at vi sammen kigger på dit liv, vaner, og adfærd, som måske har gjort at du står hvor du gør i dag. Med udgangspunkt i det vil du (med hjælp) lærer at forstå hvorfor du er endt hvor du er, omlægge dine vaner, og få værktøjer og redskaber til at lærer, at være i livet på. Til trods for op og nedture, tanker og følelser, uden at tage på on/off, overspise, underspise, føle skam m.m. 

Det betyder altså at du IKKE vil få en kostplan hos mig, da jeg tror på at det ikke er vejen frem i længden, men at du hellere har brug for at lære kroppens egne signaler at kende i forhold til sult og mæthed, reagere anderledes på følelser og impulsive tanker, være tilstede i nuet, og spise lige præcis det du har lyst til når du har lyst til det uden restriktioner og kompenserende adfærd. 

Hvad indeholder online coaching?

– Indledende samtale

– Ugentlig check in og opfølgning, med refleksion, spørgsmål og evt. øvelser

– 1x 30 min samtale om mdr.

– Mentor forløb, med 24/7 support

– Værktøjer, redskaber og undervisning til at ændre vaner, samt håndtere tanker og følelser mere hensigtsmæssigt

Kunne online coaching være noget for dig? – Så send mig en ansøgning

Ansøg