Gruppeforløb – 12 uger

 • Oplever du at have problemer med overspisninger?
 • Er du træt af slankekurer, der aldrig holder i længden? – og har du været på den ene slankekur efter den anden?
 • Spiser du for at dulme følelser som uro, ked af det hed, ensomhed, træthed, glæde m.m?
 • Fylder tanker om mad, krop og vægt meget i din hverdag?
 • Siger du ting til dig selv som;
  – “Hvorfor falder jeg i, gang på gang?”
  – “Hvorfor kan jeg ikke bare spise sundt?”
  – “Hvorfor kan jeg ikke bare tage mig sammen?”
  – “Nu er det hele også ødelagt så kan jeg alligevel lige så godt spise resten af kagen, og slik, chips, chokolade m.m.”
  – “Jeg starter bare igen imorgen med nul sukker og kulhydrat challenge.”

Gruppeforløbet er til kvinder der gerne vil slippe overspisninger, følelsesmæssig spisning og quix fix kurer. Til dig der gerne vil vinke farvel til restriktioner, forbud, slåen oven i hovedet, dårlig samvittighed, alt eller intet tankegangen, selvhad, og istedet få et mere fleksibelt og afslappet forhold til mad, samt en venligere tilgang til dig selv.

I løbet af gruppeforløbet vil du blive klogere på dine egne spisemønstre, tanker, følelser, overbevisninger og hvorfor du spiser, når du egentlig ikke er sulten.

Du får værktøjskassen fuld af redskaber til, hvordan du kan handle anderledes på følelser, ændre dine vaner, lærer at stoppe med at spise når du er mæt og sige nej tak til kage, når du ikke har lyst. Samtidig med at du får følelsen af, at du ikke er alene, da du er sammen med ligestillede i et helt unikt fællesskab, uanset hvordan din krop nu end måtte tage sig ud. Både når I har de teoretiske oplæg, når I træner sammen, og når I støtter hinanden i det livet nu byder ind med.

Du lærer at bruge din krop, bliver stærkere, og se på dig selv på en ny måde, samtidig med du får sved på panden, grint og hygget med de andre på forløbet. – Og måske du endda opnår en glæde ved bevægelse, du ikke troede var mulig, hvem ved?

Det praktiske:

Holdstart: 7/9 2020

Oplægene: Mandage, alle dagene fra kl. 19-21, datoerne: 7/9, 21/9, 28/9, 5/10, 19/10, 2/11, 16/11, 30/11.

Træningerne: Torsdage, enten fra kl. 16:30-17:30 eller 17:30-18:30, datoerne: 10/9, 17/9, 24/9, 1/10, 8/10, 22/10, 29/10, 5/11, 12/11, 19/11, 26/11, 3/12.

Mødested: Vesterbrogade 76, 2 sal (lige oven på Føtex) 1620 København V.

Pris: 6999 kr. kan deles i 2 rater. (Early bird pris: 5799 kr. obs: gælder kun indtil 10 august 2020)
Pris uden træninger: 3699 kr.

Max antal deltagere: 12, fordelt på to hold i træningerne.

Det får du:

 • 8 oplæg af 2 timer med specifikt tema hvergang bl.a. vaneændringer, madstress-regler, mytepunktering, tanke håndtering, sult/mæthed – intuitiv spisning, sociale spilleregler, madspild, fristelser, følelsesmæssig spisning, kropsbillede og meget mere
 • Brugbare værktøjer og forandrings skabende øvelser du kan bruge videre ud i dit liv
 • En plads i et unikt fællesskab med andre kvinder i samme båd som dig
 • 12 træninger af 1 times varighed, med mulighed for tilkøb af flere
 • Adgang til lukket facebook gruppe med de andre på forløbet
 • Mulighed for tilkøb af individuelle coaching samtaler med rabat

Skal du med, så sikre din plads her:

Betaling i:
1 Rate2 Rater

Du hører fra mig inden for 24 timer med en faktura, som skal betales. Derefter har du sikret dig din plads, jeg glæder mig til at se dig!

Det siger tidligere klienter:

Forløbet hjalp mig med at se mit forhold til mad, vægt og krop på nye måder. Jeg fik sluppet mine 20 år gamle madregler, jeg lærte at nyde mad og særligt søde sager uden dårlig samvittighed og uden det endte i kæmpe overspisninger. Og jeg lærte at stoppe når jeg var mæt, og sige nej tak, når jeg ikke havde lyst til mere. Steffenie var hele vejen igennem meget kompetent, forstående og nærværende. Ligesom at hele gruppen var et sted hvor man kunne være sig selv, følte man ikke var alene, og kunne hente sparring.” – Kvinde 42 år

“Forløbet har givet mig et mere fleksibelt og afslappet forhold til mad. Jeg lever ikke længere med overspisninger og dårlig samvittighed hver weekend, og total kontrol i hverdagen. Jeg har lært at jeg sagtens kan nyde slik eller et glas vin, uden alt er ødelagt, og jeg har fundet glæden ved træning, – det havde jeg ellers aldrig troet. Steffenie har hele vejen igennem været den bedste, og mest støttende coach. Hendes formidlingsevne, indlevelse og gå på mod smitter, og man bliver bare glad i hendes selskab.” – Kvinde 51 år

“Jeg havde aldrig nogensinde troet, at jeg skulle slippe mit forkvaklede og anstrengt forhold til mad og krop, men jeg tog fejl. Igennem forløbet med Steffenie, har jeg opnået et meget mere naturligt forhold til mad, jeg har sluppet alle mine forbud, mine uopnåelige idealer, mit selvhad og mine overspisninger. Men vigtigst af alt, så har jeg også lært at håndtere mine følelser og eftermiddags -snacking, med andet end mad. Alt sammen i et fællesskab, hvor jeg for første dag følte mig forstået, mødt, og vidste at jeg ikke kæmpede alene. Jeg kan anbefale alle der kæmper med et anstrengt forhold til mad, at købe forløbet, det er det hele værd.”– Kvinde 29 år